Individuele sessie

Bij een 1 op 1 coaching beginnen we eerst met een intakegesprek om een duidelijk beeld te krijgen van jouw coachvraag. Dit kan telefonisch, via Teams, Facetime of op locatie voorafgaand aan de sessie. De intake duurt ongeveer 20 minuten.

Ik ontvang je op een prachtige buitenlocatie in Oldebroek. We zullen voordat we de bak in gaan jouw coachvraag opnieuw bespreken en ik leg een aantal veiligheidsregels uit. Daarna is het tijd om kennis te maken met Ella, Sammy en Flo.

Zodra jij je op je gemak voelt beginnen we met een eerste oefening die aansluit op jouw coachvraag. Ik vertaal de signalen die het paard laat zien, zo krijg jij meer inzicht in jouw gedrag en wijze van communiceren. Door oefeningen te herhalen en je steeds bewuster te laten worden kan je uiteindelijk jouw gedrag veranderen. En hopelijk een antwoord te kunnen geven op jouw coachvraag. De bak is de speelruimte, het paard jouw leermeester. Eerlijk en in het hier en nu zal het paard je helpen op jouw pad. De sessie met de paarden duurt ongeveer 45-60 minuten.

Afsluitend bespreken we hetgeen je meeneemt uit de sessie en hoe je dit kan toepassen in het dagelijks leven. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Prijs
€ 50,- per sessie (inclusief 21%btw)
Ik ben geen mens van de tijd, een sessie duurt zolang als nodig is. Dit is gemiddeld 1 a 1,5 uur.

Wandelcoaching

Zit je erg in je hoofd en wil je met beide voeten op de grond komen te staan en weer voelen?

Samen met een van de pony’s gaan we een stuk wandelen in de bosrijke omgeving van Oldebroek. De pony laat je ervaren wat je uitdraagt met je lichaamstaal. Ben je leider of wordt je geleid? Je krijgt hierin meer duidelijkheid waardoor je beter gaat communiceren. Want de pony reageert niet op wat je zegt maar op wat je doet!
Prikkel je zintuigen; horen, ruiken, zien en voelen. Kom dichter bij jezelf en jouw gevoel.

Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken en te ondervinden of coaching met paarden iets voor jou kan betekenen.

Prijs
€ 35,- voor wandelcoaching, duurt ongeveer 45-60 minuten.

Workshop

Met deze workshops wil ik een stukje creativiteit combineren met paardencoaching. Zo is CREATIEF met Paarden ontstaan. Het doel is om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met wat paarden voor je kunnen betekenen.

De workshop en thema’s die ik kies zijn bewust gekozen vanuit eigen ervaring. Creativiteit betekent niet dat je een ster hoeft te zijn in schilderen of tekenen. Het gaat erom dat je uit je hoofd durft te gaan en meer gaat voelen. De paarden zullen reageren op dat wat jij diep van binnen voelt. Als je teveel in je hoofd zit kan een paard je niet goed spiegelen.

Tijdens de workshops zullen we werken in een afgezet ruimte waar de paarden wel in de buurt kunnen komen maar op veilige afstand blijven. Je kan er zelf voor kiezen of je ze liever op afstand houdt of dichter bij ze wilt zijn, dat is geheel aan jou. Er is geen goed of fout je doet dat waar jij je goed en veilig bij voelt.

Prijs
€25,- per persoon (inclusief 21%btw)
Kleine groepjes van minimaal 4 personen en maximaal 6 personen.

Wil je met een eigen groep wat boeken dan kan dat zeker. Neem contact met mij op voor bespreken van de mogelijkheden.

Kennismaking-ochtend

Samen met mijn collega Anneke zal ik meerdere keren in het jaar een kennismaking-ochtend organiseren. De locatie in Oldebroek is dan vrij toegankelijk en je kunt kennismaken met ons en de pony’s. We beantwoorden vragen en zullen korte demo’s geven om te laten zien wat paardencoaching voor je kan betekenen.

Prijs
Gratis toegang

Datums
Nog geen nieuwe datums bekend

De pony’s die mij helpen tijdens de sessies heten Sammy, Flo en Ella. Met elk een eigen karakter!


wat mijn cliënten ervaren

Benieuwd of wij kunnen samenwerken?